Gratis Underholdning

-Om Rasmus

positive review  Rasmus var meget underholdende, men stadig professionel. Kan klart anbefales til polterabend 🥳

– Nikita Appel Schmidt

Gratis Bodyshot

Hvis I bestiller mig til en polterabend, er det altid muligt at få et gratis bodyshot til bruden undervejs. Skriv en bemærkning ved booking om det, så lægger jeg det ind i programmet.

Det kan være bodytequila med salt og citron, eller jeg kan holde et shotglas imellem benene, som på videoen her 😀

Alkohol og shotglas skal I selv sørge for!

Bodyshot
Bodyshot
Afspil video om Bodyshot polterabend

-Om Rasmus

positive review  Rasmus er super professionel. Han har et glimt i øjet, der er svært at stå for. Det gør hele oplevelsen endnu mere skøn. Han er super flot og fræk, hvilket også gør oplevelsen med veninderne god. Han leverer en humor, jeg synes særdeles godt om.

– Vanessa Balsby Petersen

Specialshow til Bruden

Hvis I bestiller mig til croquis, giver jeg altid bruden mulighed for at deltage som model.

Ønsker hun ikke at være nøgen model, kommer hun til at deltage lidt i underholdningen alligevel – jeg har altid et lille specialshow klar til bruden under croquistegning!

Croquistegning brud e1649401205900

-Om Rasmus

positive review  Vi havde fornøjelsen af Rasmus til en helt almindelig tøseaften, og han fangede lynhurtigt stemningen og afstemte i forhold til vores høje humør – der ellers ikke er nemt at matche. Han svarede på alle vores nysgerrige spørgsmål og var afslappet, hvilket gjorde det hele meget naturligt. Vi vil helt klar anbefale ham, hvis man skal have en sjov aften man aldrig glemmer! 🎨✏️

– Nadja Foght

Strip For Sjov

Typisk har bruden en skræk for, at der skal komme en mandlig stripper til hendes polterabend – jeg laver altid en sjov introduktion, så hun bliver lidt i tvivl om, hvorfor jeg er kommet.

Hvis I sætter noget stripper-musik på, lader jeg gerne som om, jeg er stripper. Sæt bruden på en stol i midten af lokalet, så kommer jeg ind og overrasker 😉

Stripper e1649403707856